Begär offert för trappstädning

  Typ av lokal:

  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Rena trappor med trappstädning

  Vi erbjuder grundlig trappstädning

  Ett rent och fräscht trapphus förhöjer trivsel och boendekvalité. Att ha en fastighet som regelbundet städas ökar trivseln och samtidigt minskar det nedskräpningen. Trapphuset är det första man kommer in i när man varit utomhus och där man får sitt första intryck av husets insida. En grundlig och regelbunden trappstädning håller grus, pollen, damm, regnvatten och annan smuts borta. Allergiker slipper få med sig pollen in till dörrmattan i lägenheten och rena trappor till företagslokaler ger en bra och välkomnande känsla.  

  Vi hjälper såväl bostadsrättsföreningar som hyresvärdar med trappstädning, stora som små hus. Vi erbjuder trappstädning i exempelvis lägenhetshus, hus för fastighetslokaler, skolor och gallerior. Vi utför städningen utefter era krav och önskemål samt hur frekvent det ska städas. Vill ni kombinera trappstädning med någon av våra andra städtjänster så anpassar vi självfallet en städmall efter era önskemål. 

   

  Vad ingår i trappstädning?

  Det som bland annat ingår är sopning, moppning, våttorkning, dammtorkning, avfläckning och putsning.   

  Förutom trapporna så ska självklart också utrymmena och annat i samband med trapphuset städas såsom golv, väggar, dörrar, ledstänger och hissar. 

  Vi arbetar med egna miljöcertifierad produkter, du behöver bara ge oss tillgång till fastigheten.

   

  Du är välkommen att höra av dig för en offert med dina önskemål.