Begär offert för butiksstädning


  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Vi erbjuder professionell butiksstädning

  Butiksstädning skiljer från annan städning och den erfarenheten har vi på Sisjön Städservice. Det är viktigt att butiken är ren och fräsch både för personal och besökande kunder. En välvårdad butiksmiljö ger också en ökad trivsel och ett trevligt intryck. Detta förstår och respekterar vi och därför anpassar vi butiksstädningen efter era krav. Vi är snabba och flexibla med tanke på leveranser, öppettider och butiksexponeringar.

  Vi anpassar oss till era behov och krav utan att det för den delen ska behöva kosta extra mycket. Vi kan städa butiken närhelst ni önskar och hur ofta ni behöver det. Vi städar allt från små butiker till stora varuhus och köpcenter. Har ni flera butiker på olika platser och ni önskar butiksstädning för samtliga så kan vi göra ett schema som omfattar alla butiker på ett smidigt sätt. 

  Våra medarbetare är flexibla, snabba och tillmötesgående – egenskaper som är viktiga i den föränderliga butiksmiljön. Vi tillhandahåller all städutrustning och rengöringsprodukter såvida ni inte vill att vi använder era. Vi använder oss av miljöcertifierade rengöringsprodukter.

  Vi på Sisjön Städservice lämnar garanti på våra tjänster. Detta innebär att eventuella invändningar som kan dyka upp vid avslutat arbete åtgärdas snarast av oss. 

   

  Hör av er idag och få en offert på en professionell och noggrann butiksstädning!