Begär offert för hemstädning

  Typ av lokal:
  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Rent hem med hemstädning

  Vi erbjuder hemstädning & veckostädning

  Den underbara känslan när man kommer hem till ett väldoftande nystädat hem efter en lång arbetsdag är obeskrivlig och det är alltid något vi strävar efter för att kunden ska få uppleva. Vi på Sisjön Städservice erbjuder hemstädning hemma hos dig utefter dina önskemål.

  Vi vet hur personligt och ansvarsfullt det är att få städa hemma hos dig. För att du verkligen ska få den städning du värdesätter och eftersträvar så har vi en städmall som du själv är med och utformar just för ditt hem. Detta ser till att du alltid får den städning du själv vill ha enligt dina villkor. Du kan själv välja om vi ska ta med oss städmaterial (ingen extra kostnad) eller om vi ska använda ditt egna städmaterial som du har i hemmet.

  Det är lika viktigt för oss att du och våra medarbetare trivs och är trygga som att ditt hem alltid är skinande rent efter en hemstädning. Därför är vi auktoriserade och uppfyller de krav som Almega ställer på serviceentreprenörer. Medarbetarna har genomgått kvalificerad utbildning och därefter ges det fortbildning för att vi alltid ska kunna erbjuda hög kvalité på städningen. Vi tillhandahåller givetvis tryggt kollektivavtal för alla anställda. 

  Alla våra städmaterial och produkter är miljöcertifierade.

   

  Veckostädning

  Den hemstädning som vi utför varje eller varannan vecka kallar vi för veckostädning.
  Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka hembesök.

  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Nöjd-Kund-Garanti

   

  Här kan du läsa vårt blad med detaljerna för vecko- och hemstädning (pdf).