Begär offert för fönsterputsning


  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Fönsterputsning med skrapa

  Vi erbjuder professionell fönsterputsning

  Att ha rena och klara fönster i hemmet och företaget är inte bara bra utan det låter även solen skina igenom så att man känner sig pigg och harmonisk. Vi på Sisjön erbjuder fönsterputsning så att du kan fokusera på annat. 

   

  Sisjöns fönsterputs 

  Vi erbjuder fönsterputsning för alla typer av kunder och fönster. Företag, kontor, butiker, föreningar och privatkunder. Vi putsar alla fönster oavsett antal och storlek. 

  Oftast märker man inte hur smutsiga fönstren är förrän man rengjort dem. Med tiden samlas det salt, stänk och smuts på fönstren och för företag med skyltfönster är det extra viktigt att de hålls rena. Rena fönster ger mer av ett inbjudande och trivsamt intryck. 

  Vi skräddarsyr fönsterputsningen utifrån dina önskemål och behov. Det går också bra att integrera fönsterputsningen med någon av våra andra städtjänster eller att exempelvis boka in återkommande fönsterputsningar så ofta eller sällan du vill ha det utfört. 

  Vi putsar dina fönster både in- och utvändigt. Vi har alla rengöringsprodukter, redskap och städutrustning som behövs för att putsa dina fönster. Även framkörning ingår i priset. Med oss får du alltid noggrant utförd städning för ett bra pris. 

  Du kan använda dig av RUT-avdraget om du bokar oss som privatperson och arbetet sker i din privata bostad. 

   

  Fördelar med professionell fönsterputsning

  Att putsa fönster är en syssla man kanske inte gör lika ofta som annan städning. Ändå kan det vara svårt att komma igång då det kräver energi, tid och bra väder. Därför är det fördelaktigt att anställa en städfirma som gör jobbet åt en. Vi är vana med att putsa fönster och därmed blir det ordentligt gjort på ett effektivt sätt. Vi lämnar inga ränder kvar utan enbart glasklara fönster. 

  Vi förstår att det krävs mycket av en för att släppa in någon för att städa hos en. Vi förstår och respekterar detta och därmed tar vi extra hänsyn till dig, dina tillhörigheter och bostad/företag. Vi är lyhörda och anpassningsbara för att du ska känna dig trygg och nöjd med våra städtjänster. 

   

  Vi på Sisjön Städservice

  Vi på Sisjön har goda kunskaper och erfarenheter av diverse städtjänster. Vi är auktoriserade enligt de krav Almega ställer på serviceentreprenörer och vi har kollektivavtal för våra medarbetare. Vi ser också till att vidareutbilda vår personal för att du ska få den ultimata servicen vi erbjuder. 

  Vi arbetar aktivt med ett miljötänk där vi bland annat använder oss utav miljöcertifierade rengöringsprodukter. 

   

  Välkommen att höra av dig till oss!