Begär offert för storstädning

  Typ av lokal:
  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Vi utför grundlig storstädning

  Att regelbundet städa ens hem och företag är viktigt och bra men det är minst lika viktigt att utföra en storstädning några gånger om året. Inomhusmiljön är viktig för vår och husdjurens hälsa och genom att hålla det rent så kan vi påverka och skapa en hälsosammare miljö.

  Under olika tider och stunder på året kan det därför vara bra med en storstädning. För många kan exempelvis pollensäsongen vara riktigt besvärlig och kräver en grundligare städning. Andra allergier såsom dammallergi och annat som är luftburet sätter sig på alla möjliga ytor och utrymmen. Kanske ska du ha långväga besök eller städa efter att de åkt hem, eller kanske vill du bara ha hjälp med storstädningen. Oavsett anledning, tid på året eller hur ofta du behöver städhjälp så hjälper vi till utefter dina önskemål och krav.

  Vid en storstädning så städar vi mer fördjupat och grundligt. Det vill säga att vi städar in- och utvändigt av ugn, kyl och mikro. Rengöring av vitvaror, vitrinskåp, bakom skåp och bokhyllor. Rensar golvbrunn i badrum, dammsugning av stoppade möbler och putsar fönstren in och utvändigt.

  Här kan du läsa vårt blad med detaljerna för storstädning (pdf).

   

  Tillsammans med dig sätter vi ihop en städmall utifrån dina önskemål. Välkommen att höra av dig till oss för frågor eller offert!