Begär offert för byggstädning


  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Byggstädning på byggarbetsplats

  Vi erbjuder grundlig byggstädning

  Det är inte bara kontor och lokaler som behöver omvårdnad. När det byggs eller renoveras så kan det lätt bli mycket bråte både under och efter byggnation. Detta kan orsaka skador på både arbetarna och byggarbetsplatsen. Därför erbjuder vi på Sisjön Städservice grundlig och noggrann byggstädning före, under och efter byggnationer och renoveringar. Med vår kunskap inom byggstädning så kan ni känna er trygga med att vi utför ett grundligt jobb för er säkerhet och trevnad. 

   

  Sisjöns byggstädning

  Vi är kvalificerade enligt de krav Almega ställer på serviceentreprenörer och har kollektivavtal för vår personal. Vår personal är utbildade och genomgår fortsatt kvalificerade fortbildningar. Vi respekterar och förstår att ni arbetar under tidspress och att det ofta händer mycket på en och samma gång på en byggarbetsplats. Därför är vi noggranna med att vi tillsammans gör en plan på hur, vad och när ni vill att vi byggstädar hos er. 

  Vi är med er hela vägen och erbjuder hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektets gång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge för er personal.

  Under vår byggstädning ser vi även till att städa upp i byggbodarna och i de mindre utrymmen där personalen befinner sig. Kvalitet och säkerhet är nyckelord för oss. Vi utför byggstädning vid byggnationer av alla storlekar och sätter upp en städmall utefter era krav och önskemål. 

   

  Vill ni också komplettera med någon av våra andra tjänster så går det självklart också bra.

  Ni är välkomna att höra av er för en skräddarsydd offert.