Begär offert för byggstädning


  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Vi erbjuder grundlig byggstädning

  Det är inte bara kontor och lokaler som behöver omvårdnad. När byggnationen är klar, behöver arbetsplatsen röjas upp och allt sättas tillbaka på plats. När det är dags för renoveringar eller andra byggnationer så finns vi självklart där för er också. Med vår kunskap inom byggstädning så kan ni känna er trygga med att vi utför ett grundligt jobb för er säkerhet och trevnad. 

  Vi är kvalificerade enligt de krav Almega ställer på serviceentreprenörer och har kollektivavtal för vår personal. Vår personal är utbildade och genomgår fortsatt kvalificerade fortbildningar. 

  Vi är med er hela vägen och erbjuder hjälp med grovstädning, finstädning och slutstädning av vår kompetenta personal. Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under projektgång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge för er personal.

  Under vår byggstädning ser vi även till att städa upp i byggbodarna och i de mindre utrymmen där personalen befinner sig. Kvalitet och säkerhet är nyckelord för oss. Vi utför byggstädning vid byggnationer av alla storlekar och sätter upp en städmall utefter era krav och önskemål. Vill ni också komplettera med någon av våra andra tjänster så går det självklart också bra. Ni är välkomna att höra av er för en skräddarsydd offert.