Begär offert för kontorsstädning
  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Rent kontor med kontorsstädning

  Höj trivseln med ett städat kontor

  Vi på Sisjön Städservice erbjuder kontorsstädning – effektivt, noggrant och med bred erfarenhet. Att hålla företagets lokaler fina, representativa och gästvänliga är väldigt viktigt. Det vet vi på Sisjön och därför har vi alltid som mål att sköta om ert kontor med samma omsorg och noggrannhet som vi utför med all städning. 

   

  Kontorsstädning på era villkor

  Vi utför och anpassar städningen helt efter era önskemål och behov – vare sig det är före, under eller efter kontorstid alla dagar i veckan. 

  Kontorsstädning erbjuds självklart för alla typer av kontor i alla storlekar. Har ni fler än ett kontor på olika platser som ni önskar städas så kan vi tillsammans skapa ett sömlöst städschema för samtliga. 

  Vår rekommendation gällande kontorsstädning är att alltid erbjuda en provstädning som inte är bindande. Detta för att kunna erbjuda er en offert som är baserad utifrån den exakta städtiden av objektet.

   

  Vad omfattar kontorsstädning?

  Företag och lokaler kan skilja en hel del åt – vissa är bara ett rum och enkelt inrett medan andra kan ha flera rum, WC:n och ett komplett utrustat kök. Vi lämnar inga ytor ostädade och städar både arbetsytor, WC, kök och andra rum, möbler och vitvaror. Även här efter era önskemål och behov.

   

  Fördelar med professionell kontorsstädning

  • Alla rum och ytor blir ordentligt rengjorda
  • Välkomnande och trivsam miljö för medarbetare och eventuella besökare
  • Minskar irritation för exempelvis damm- och pollenallergiker
  • Ni sparar tid och kan lägga all er fokus och energi på era arbetsuppgifter
  • Alltid skinande rent då städningen är planerad och återkommande

   

  Kontorsstädning med mera

  Vill ni kombinera kontorsstädningen med en eller flera av våra andra städtjänster så finns den möjligheten också. Oavsett om det är fönsterputsning några gånger per år eller att lägga till trappstädning på schemat så löser vi det. 

  Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller för en offert!