Begär offert för hemstädning

  Typ av lokal:
  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Städat hem i Göteborg med hemstädning

  Återkommande hemstädning

  Behöver du hjälp med hemstädning i Göteborg? Vi på Sisjön har god kunskap och erfarenhet av städning i hemmet och erbjuder en skräddarsydd tjänst som passar dig. 

   

  Alltid ett rent hem med Sisjöns hemstädning i Göteborg

  Att komma hem till ett ordentligt nystädat hem efter en lång arbetsdag är en underbar känsla men inte något man upplever särskilt ofta. Men den tjänsten och känslan vill och kan vi erbjuda dig. 

  Det finns oändligt många anledningar och fördelar för att anlita en professionell städfirma. Tidsbrist och att istället kunna lägga sin dyrbara tid på annat är en av anledningarna. Oavsett om du är singel, har en familj, bor litet eller stort så är det idag en allt vanligare lyx att få sitt hem städat åt en. Många fokuserar och prioriterar annorlunda idag. Det är allt mer vanligare att prioritera det och dem som betyder mycket för en. Kvalitetstid, intressen och hälsan kommer ofta först och då överlämnar man gärna hemstädningen åt oss. 

  Vi på Sisjön Städservice är lyhörda, respektfulla och erfarna. Vi tar varsamt hand om ditt hem och dina tillhörigheter och är noggranna med att du är nöjd efter varje städning. 

   

  Skräddarsy din hemstädning

  Vi skapar en städmall tillsammans med dig utefter dina önskemål. Vi städar så ofta eller sällan som du vill, vardagar eller helger. Föredrar du hemstädningen på morgnarna, under dagarna eller kvällarna så anpassar vi oss efter dig. 

  Vi är alltid noggranna, varsamma och effektiva när vi städar hos våra kunder. Beroende på kundens önskemål så kan städningen se olika ut i alla hem. Vi brukar utgå från en grundmall där vi har vissa moment som alltid brukar göras, om kund inte önskar annat. 

  Några exempel på vad vi brukar städa är städa undan, dammsuga och våttorka de fria ytorna. Rengöra och torka köksskåp/dörrar, spis, vitvaror och badrumsmöbler utvändigt. Rengöra kommod, toalett, duschväggar samt badkar bland annat.

  Vi erbjuder självklart även tilläggstjänster som du kan välja som återkommande tjänster eller lägga till då och då. Några exempel på detta är rengöring och tömning av avlopp, vattenlås och brunnar. Rengöra insidan av vitvaror och ugn, fönsterputs samt byta sängkläder och vika tvätt bland annat. 

  Har du andra önskemål eller vill kombinera med någon av våra andra tjänster så är det bara att prata med oss. 

  Här kan du läsa vårt blad med detaljerna för vecko- och hemstädning (pdf).

   

  Komplettera din veckostädning efter behov

  Det kan vara bra att emellanåt be om en grundligare städning eller storstädning. Detta kan vara bra att göra innan exempelvis julpyntet ska fram eller när pollensäsongen är igång. Då är det bra att städa på de ställen som man vanligtvis inte kommer åt såsom bakom och under större möbler. Eller våttorka på fler ytor, möbler och inredning samt dammsuga soffan.

  Här kan du läsa vårt blad med detaljerna för storstädning (pdf).

   

  Trygga tjänster med Sisjön Städservice

  Vi ger dig en nöjd-kund-garanti vilket betyder att ifall det dyker upp anmärkningar efter avslutad städning så ser vi till att åtgärda dem snarast. 

  Sisjöns medarbetare har genomgått kvalificerade utbildningar och fortsatta utbildningar för att vi ska ge den höga service vi eftersträvar. Vi är självklart även auktoriserade serviceentreprenörer enligt Almegas krav och tillhandahåller kollektivavtal till alla våra medarbetare.  

  Vi arbetar aktivt med vårt miljöarbete och är noggranna med våra köp av förbrukningsprodukter. De städmaterial och produkter vi använder är miljöcertifierade. Vill du dock att vi använder dina produkter när vi städar hos dig så går det bra, säg bara till oss hur du vill ha det. 

  Anlitar du oss så kan du ta del av RUT-avdraget och få skatteavdrag på kostnaden.

  • Ingen uppsägningstid 
  • Ingen bindningstid 
  • Nöjd-Kund-Garanti 

   

  Välkommen att kontakta oss!