Begär offert för hemstädning

  Typ av lokal:
  Önskat städdatum:

  Kontaktuppgifter:


  Övrigt:

  Fönsterputs Göteborg

  Söker du professionella fönsterputsare i Göteborg som är erfarna och noggranna? Vi på Sisjön Städservice putsar gärna dina fönster skinande rena. Vi anpassar fönsterputsningen utefter ditt schema och behov, både för ditt hem och företag! 

   

  • Fri offert
  • Ingen bindningstid
  • Ingen uppsägningstid 
  • Nöjd-Kund-Garanti

   

  Låt proffsen putsa fönstren 

  Vi har bred kunskap och erfarenhet av att städa och putsa fönster i Göteborg med omnejd. Vi arbetar även mycket i Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Partille, Mölndal och Mölnlycke. Vår kundkrets är bred och omfattar företag, privatkunder, föreningar och kommuner. För privatpersoner kan RUT-avdraget utnyttjas och därmed få avdrag på priset. Du är välkommen att höra av dig för en gratis offert.

  Vi arbetar aktivt på ett miljövänligt sätt och använder oss bland annat av miljöcertifierade städmaterial och rengöringsprodukter. Vi är ett auktoriserat serviceföretag och har även kollektivavtal för alla våra medarbetare.

   

  Vad får du med Sisjöns fönsterputs?

  Vi tvättar fönster både in- och utvändigt samt i alla storlekar. Vi har de rengöringsprodukter, redskap och städutrustning som krävs för fönsterputsning. Vi använder oss av miljövänliga rengöringsmedel för miljön, er och vår skull. Är det så att ni har egna produkter eller redskap som ni hellre vill att vi använder så går det bra. Berätta gärna för oss i förväg. 

  Framkörning ingår i priset och vill ni samtidigt kombinera några av våra andra städtjänster så går det bra. Prata med oss så anpassar vi tjänsten efter dina önskemål. Fönsterputs kan bokas som en engångstjänst eller prenumerationstjänst. Detta gäller både privat- och företagskunder. Det finns ingen bindningstid eller uppsägningstid och vi erbjuder Nöjd-Kund-Garanti så att du alltid kan känna dig lugn och trygg. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm och trygg med oss och vårt arbete. Behöver du plötsligt säga upp din tjänst, av exempelvis ekonomiska skäl, så binder vi därför inte upp dig. 

   

  Auktoriserat serviceföretag                                                      Kund, kvalitet, medarbetare & miljö i fokus

  Utbildad och erfaren personal                                                  Ingen bindningstid

  Kvalificerad fortbildning                                                             Fri offert

  Kollektivavtal                                                                                 Ingen uppsägningstid          

                                                                                                              Nöjd-Kund-Garanti

   

  Vi putsar alla typer av fönster

  Det är viktigt med rena fönster både hemma, på arbetsplatsen och i exempelvis butiker. Det släpper in mer solljus och ger ett trevligare intryck. Vi tvättar och putsar alla typer av fönster oavsett storlek och modell. De rengörs självklart även in- och utvändigt, om inget annat önskas. Det spelar inte heller någon roll hur få eller många fönster det gäller samt om de är enkel- eller flerglasade. Vi tvättar dina fönster rena från både smuts, damm, pollen och fläckar. Berätta för oss hur det ser ut så får du en anpassad offert av oss.  

  Vi erbjuder fönsterputs i Göteborg till privatpersoner, företag, kommuner & föreningar. Därmed varierar våra uppdrag och vi har erfarenhet av diverse miljöer och fönster. Vill du att vi putsar fönstren till butiken innan eller efter stängning? Din inglasade balkong hemma? Fönster flera våningar upp? I skolan, badhuset eller biblioteket? Det hjälper våra fönsterputsare till med!